Izrada web stranica za apartmane

Izrada web stranica za obrtnike

Izrada web stranica za obrtnike
Prezentirajte na internetu svoj rad povoljno i kvalitetno

Tražite jednostavnu, funkcionalnu web stranicu za promociju vašeg obrta? Imate frizerski salon, salona ljepote, bravarski obrt i slično te vam je potrebna web stranica? Želite više posjetitelja, prezentirati svoje radove? Nije bitno nudite li usluge ili proizvode, cilj je da maksimalno iskoristite mogućnost koju internet pruža. Izrada web stranica za obrtnike kod Dominus Web-a Vam to uveliko omogućava.

Izrada web stranice je danas postao neizostavan faktor otvaranja obrta. Postoji bezbroj prednosti koje Vam donosi sama izrada web stranica, stoga ćemo nabrojati samo nekolicinu:

  • imate najjeftiniji a možemo reći i najučinkovitiji oblik reklame
  • ponuda je na dohvat svim zainteresiranim za usluge / proizvode koje nudite
  • dostupno je 24 sata dnevno
  • najbolji način za da se predstavite je galerija slika Vaših obavljenih radove ili
  • proizvoda koje svaki potencijalni kupac može vidjeti
  • najlakši način za dolazak novih klijenata

Danas obrtnicima nije lako i svaka je kuna bitna, stoga smo za Vas pripremili posebne pakete za izradu web stranica. Pošaljite nam upit za ponudu na koji ćemo Vam dati odgovor u najkraćem mogućem roku. Detaljnije opišite čemu je namjenjena stranica i na koji bi način funkcionirala. Ako pak ne znate ili nemate dovoljno iskustva, slobodno nam se obratite s upitom i besplatno ćemo Vas savjetovati o najkvalitetnijom i najpovoljnijoj opciji.

Trebate ponudu za izradu web stranica? Slobodno nam se obratite...
Odgovoriti ćemo na vaš upit u roku od 2 sata.