Izrada web stranica za tvrtke

Izrada web stranica za tvrtke
Mali ili veliki poduzetnici, nebitno je. Jedino bitno je da ste online!

Dominant core je specijaliziran u izradi web stranica za male i velike firme / poduzetnike. Mi ćemo vam pomoći da odaberete svoju web strategiju i izraditi web stranice koje će bit prilagođene u skladu sa Vašim poslovanjem i zahtjevima.

Ispunjenje svih kriterija web-dizajna rezultira povećanjem Vašeg poslovanja. Dobro izrađene web stranice pomoći će vam da dosegnete više klijenata i proširiti svoje poslovanje.

Web stranica nije trošak, nego inevesticija!

Vaša web stranica nije nikakav trošak nego samo može biti dobra investicija. S obzirom na današnji broj internet korisnika, veliki je gubitak ne imati vlastitu web stranicu.

Stranice koje mi izradimo i smjestimo na naše poslužitelje, učitavaju se brzo. To je vrlo bitan faktor da bi se Vaša stranica pozicionirala na internet tražilicama. Optimizirane su za sve Internet pretraživače, kao i uređaje (stolna računala, laptope, mobitele, tablete…). Istraživanja pokazuju da je upotrebljivost odnosno jednostavnost korištenja najvažniji čimbenik za posjetitelje. Projektiramo i dizajniramo stranice spremne za krajnjeg korisnika, kako bi se Vaš posjetitelj mogao odmah lagano snaći na vašoj stranici.

Sve stranice koje izradimo radimo koristeći CMS sustav kako bi klijent mogao mijenjati te dodavati novi sadržaj, vijesti, slike, video zapise bez skupog održavanja.

Zašto odabrati nas?
  • Izrada web stranica prilagođena Vašim potrebama
  • Mogućnost samostalnog održavanja stranica
  • Siguran i brz hosting za smještaj stranica
  • Brza registracija domene (.hr, .com, .net, .eu...)
  • Korisnička podrška - 24 / 7
Trebate ponudu za izradu web stranica? Slobodno nam se obratite...
Odgovoriti ćemo na vaš upit u roku od 2 sata.