Održavanje web stranica

Održavanje web stranica

Održavanje web stranica
Najisplativiji način vođenja web stranica. Saznaj više

Održavanje web stranica je proces ažuriranja sadržaja ili neka bitna promjena strukturnog izgleda web stranica. U održavanje web stranica se podrazumijeva izmjena slikovnih i teksualnih materijala po potrebi klijenta. Isto tako podrazumijeva se i eventualna manaj dizajnerska  ili programska korekcija.

Održavanje nije obvezno ali se preporuča kod 90% slučajeva zbog same nadogradnje i funkcionalnosti web stranica. U mogućnosti smo Vam ponuditi održavanje projekata koje smo sami izradili kao i projekata koje su izradili drugi autori.

U ponudi imamo dva osnovna modela održavanja:

1. Redovito mjesečno održavanje

Ovo je paket za sve one koji ne znaju upravljati postavljenim web stranicama, za one koji nemaju vremena ili pak za one koji često imaju potrebu za izmjenom sadržaja na web stranicama. Za klijente sa redovitim mjesečnim održavanjem imamo dodatne pogodnosti u vidu suradnje i cijena. Odaberite jedan od ponuđenih planova za održavanje web stranica. Dopustite nam da upravljamo Vašim stranicama i da Vam pomognemo u ostvarenju zadanog cilja. Prikupite nove i jedinstvene posjete uz minimalne napore i minimalne cijene samo na Dominant core webu.

2. Održavanje po potrebi

Ukoliko Vam je samo ponekad potrebna pomoć u izmjeni ili dopuni tekstualnih / slikovnih sadržaja… onda je za Vas povoljniji ovaj paket. Održavanje po potrebi funkcionira na način da pošaljete zahtjev za održavanje po potrebi. Detaljno opišete što se treba obaviti na osnovu čega mi pošaljemo ponudu i nakon Vašeg odobrenja krećemo u rad. U ovom paketu cijene variraju ovisno o hitnosti i zahtjevnosti samog održavanja.
Račun se formira sa zadnjim danom u mjesecu po svim prihvaćenim ponudama i kao takav se šalje klijentu za uplatu. Platite samo onoliko koliko smo taj mjesec radili.

Upit za održavanje web stranica
Popunite potrebna polja i pošaljite nam upit

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.