Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka
Dominant core j.d.o.o.

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da Dominant-core j.d.o.o.-u dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s Dominant-core-om.

Dominant-core se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Dominant-corea i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Klijent je suglasan da Dominant-core u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora.

Za posjetitelje Dominant-core na web stranicama dominant-core.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice…

Nastavkom korištenja naših stranica, prihvaćate sve navedene uvjete o zaštiti podataka.

Dominant core
Detalji tvrtke

Naziv:
Dominant core j.d.o.o.

Sjedište tvrtke:
Don Šimuna Karamana 75, 21204 Dugopolje, Hrvatska

OIB:
26334207630

VAT:
HR10580186503

Račun:
Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR08 2340 0091 1109 1887 2

Nadležni sud:
Trgovački sud u Splitu

Direktor:
Domagoj Rogošić
+385 (0) 99 577 8187
info@dominant-core.hr

Kontaktirajte nas!
Imate dodatnih pitanja?
Kontakt
Pogledajte što smo zadnje radili
Naši zadnji projekti